Tuinontwerp

Tuinonderhoud

Elke tuin heeft onderhoud nodig. En elk seizoen vraagt om ander onderhoud van uw tuin.

Voorjaarsbeurt

In het voorjaar komt de tuin weer tot leven. Knoppen lopen uit, de Corylopsis en Forsythia staan al in bloei. Dit is het juiste moment voor een voorjaarsbeurt, om uw tuin klaar te maken voor de lente. Werkzaamheden tijdens de voorjaarsbeurt zijn het snoeien van fruitbomen en een aantal heesters en rozen. Ook moet u denken aan het bemesten van borders en het verticuteren en bemesten van het gazon. Als de eerste zonnestralen doorbreken, zit u vervolgens lekker buiten in een verzorgde tuin.

Zomersnoei

De zomer is een goed moment voor het snoeien van de hagen en het opschonen van de borders.

Najaarsbeurt

In de najaarsbeurt bereiden we de tuin voor op de komende winterslaap. Er is dan  vooral aandacht voor het terugknippen van planten, opschonen van borders en het ruimen van blad.

Winterbeurt

Ook in de winter kan uw tuin wat aandacht gebruiken. Het gebruik van bemeste tuinaarde verzorgt de borders en geeft uw (toch wat kale) tuin een verzorgd uiterlijk.

Familie van Arendonk, Vianen: "We zijn erg tevreden over het werk van Den Hertog Hoveniers. Dat de tuin er weer prachtig bij ligt, mag je natuurlijk verwachten maar Jarco denkt ook mee en geeft proactief advies. En hij is bovenal een harde werker."